15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü Programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Haftası kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Okul programı vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Okul Müdürümüz Vahdettin POLAT'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının  ardından öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çeşitli şiir,yazı ve sözlerle programa devam edildi.

Programda; öğrencilere göründüğü gibi olmayan yapı,insan gibi unsurlarla kaşılaşabilecekleri ve hemen inanıp,aldanmamaları, vatanımızı,bayrağımızı çok sevmemiz gerektiği,milli birlik ve bereberlik içerinde davrandığımızda hiç kimsenin biz Türk milletine hiçbir şey yapamayıcağının 15 Temmuz gecesi tüm dünyaya ispatlandığı belirtildi.

23.09.2022 162

23-09-202223-09-202223-09-2022